Hacıköy Ortaokulu

WEB https://hacikoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HACI KÖYÜ SELANİK MEVKİİ CUMHURİYET SK. NO: 9 İPSALA / EDİRNE
VİZYON : Vizyonumuz ; Üstlendiği Misyon çerçevesinde, eğitim çevresinde çağdaş, sosyal faaliyetleri ile aktif ve diğer eğtim kurumlarına öncü, kendi kendini sürekli yenileyen arayışçı bir yapı oluşturma çabası içindedir. Yaptığımız tüm faaliyetlerde katılımcılığı esas alan, istekli ve kararlı bir tutum sergilemek okulumuzun en önemli dinamiğini oluşturmaktadır.
MİSYON : Misyonumuz; Hacıköy İlköğretim Okulu yönetici ve öğretmenleri olarak misyonumuz; 1.Türkiye Cumhuriyeti Anayasası´nın başlangıcında yer alan temel ilkere bağlı 2.Atatürk İlke ve İnkılaplarının yılmaz savunucusu 3.Ülkemizin bağımsızlığının teminatı 4.Bilim ve teknolojiyi öğrenme yaşantısının merkezine yerleştirmiş 5.Her türlü gericilikten uzak,bilgiye kolayca ulaşabilen,uygulayabilen,yeni bilgiler üretebilen ,ürettiğini paylaşabilen bireylerin yetişmesine fırsat tanımaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.40 15.20
Isınma : KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : KARAYOLU
Yerleşim Yeri : HACI KÖYÜ SELANİK MEVKİİ CUMHURİYET SOKAK NO: 15 İPSALA/EDİRNE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 110 KM. İLÇE MERKEZİNE 32 KM. UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :